You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Cele mai valoroase scrimere ale Romaniei, premiate de FR Scrima si felicitate de presedintele COSR

In cadrul unei festivitati de premiere care a avut loc in Sala de Scrima ”Ana Pascu” din Bucuresti,  Federatia Romana de Scrima le-a premiat pe Ana Maria Popescu - declarata castigatoarea Cupei Mondiale si teoretic calificata la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 fiind lider mondial la spada in ierarhia forului international de specialitate inaintea ultimului concurs de calificare, Emilia Corbu - bronz la floreta la Europenele de juniori si Ilinca Pantis - bronz la sabie la Europenele de juniori, impreuna cu antrenorii lor: Mihai Popa, Petre Ducu, respectiv, Constantin Sandu.

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, le-a felicitat printr-un mesaj video pe cele trei sportive premiate de pentru performantele reusite la inceputul anului 2020, inainte de izbucnirea pandemiei.

” Va sustinem si va transmit incredere in tot ceea ce faceti! Credeti in visul vostru si continuati sa faceti pasi pentru implinirea lui. Aveti un exemplu demn de urmat, Ana Maria Popescu! Uitati-va la Ana ce face, invatati de la ea si veti putea ajunge la performantele ei! Succes, va doresc sanatate si sa aveti un an 2021 reusit! ” a punctat Mihai Covaliu.

Premiile oferite au fost in valoare de 20.000 de lei.

Sursa foto: FRScrima/Ana Maria Oancia

Galerie foto