You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Octavian Morariu, in fruntea Rugby Europe, pentru al treilea mandat consecutiv

Octavian Morariu a fost reales astazi in functia de presedinte al Rugby Europe, in cadrul Adunarii Generale care s-a desfasurat on-line. Presedinte al forului continental din 2013, Octavian Morariu, membru CIO pentru Romania, a obtinut cu 51 de voturi din 63 posibile, impunandu-se clar in fata contracandidatului sau Kiril Iasenkov, din Rusia.

“Ma bucur ca programul meu #RugbyforAll i-a convins pe majoritatea membrilor Rugby Europe. Prioritatile noastre raman in continuare apararea si promovarea valorilor rugbyului, promovarea unui rugby pentru toate tarile, pentru toti jucatorii (femei, barbati, tineri) si desigur in toate formatele (XV, X, VII, beach rugby, snow rugby, non-contact,). Avem o serie de proiecte votate de Adunarea Generala care vor duce Rugby Europe, mai departe, la nivelul urmator”, a declarat Octavian Morariu.

Octavian Morariu a obtinut astazi cel de-al treilea mandat consecutiv la conducerea Rugby Europe, forul european al sportului cu balonul oval in fruntea caruia se afla din 2013, si va mai conduce destinele rugby-ului continental inca patru ani.

In aceasta seara, Octavian Morariu a participat si la inaugurarea Stadionului ”Arcul de Triumf” din Bucuresti, casa rugby-ului romanesc!

Galerie foto