You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

In decembrie, ultima strigare pentru nominalizariile la Premiul Mentor 2020

Pana la finalul lunii decembrie a.c., dascali de marca pot fi nominalizati la Premiul Mentor pentru excelenta in educatie, oferit anual de Fundatia Pentru Comunitate.

Zece profesori si antrenori care au descoperit tineri talentati si au avut un rol important in viata lor vor avea sansa de a primi premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemtoi si o suma de bani in valoare de 8.000 de lei.
Prin acest program care se deruleaza de zece ani, Fundatia Pentru Comunitate  doreste sa atraga atentia opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori care au descoperit si au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbra primii pasi, al caror devotament si entuziasm au contribuit esential la dezvoltarea, punerea in valoare a talentelor discipolilor lor.

Fundatia intetioneaza sa-i rasplateasca pe acei mentori, din toate domeniile de activitate, care au reusit si reusesc sa stimuleze copii talentati, care ii pregatesc pentru a face fata competitiilor, care cauta in permanenta posibilitatile lor de dezvoltare, dar au ramas in umbra, fara recompense morale sau materiale.

Printre antrenorii romani laureati cu Premiul Mentor se numara Constantin Cristinel Iacoban (atletism, 2012), Catalin Becheru (natatie, 2017), Alexandru Chiculita (scrima, 2019), Gheorghe Neagu (gimnastica, 2019).

Nominalizarile la Premiul Mentor pentru excelenta in educatie 2020 se pot realiza accesand link-ul

https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

 

 

Galerie foto