• BCR

Stiri

12 noiembrie 2020 DHL Express Romania a devenit partener al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

Pe esplanada Casei Olimpice, sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), a avut loc evenimentul de semnare a acordului departeneriat dintre COSR si DHL Express Romania. Acordul a fost semnat de  Mihai Covaliu, Presedintele COSR, si Agnieszka Blas, Managing Director DHL Express Romania.

DHL Express Romania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman isi vor uni eforturile pentru ca TEAM ROMANIA  sa beneficieze logistic de tot ceea ce este nevoie pentru un parcurs competitional cat mai bun la Jocurile Olimpice de anul viitor, pentru ca sportivii nostri sa urce pe podium.

  • DHL Express Romania devine Partener Logistic Oficial pentru Echipa Olimpica – ”Team Romania ” la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
  • DHL Express Romania devine Partener Logistic Oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman
  • DHL va asigura servicii logistice si de curierat expres pentru intregul echipment necesar deplasarii delegatiei Romaniei in Japonia
  • Peste doua tone de echipament se estimeaza ca vor fi transportate cu aceasta ocazie
DHL este cunoscut deja ca un mare iubitor al activitatilor sportive la nivel global si local. Ne ghidam dupa aceleasi valori precum spiritul de echipa, pasiunea, dorinta de reusi. Intelegem foarte bine eforturile depuse de sportivi si de aceea am ales sa sprijinim sportul in diverse moduri de-a lungul timpului. Fiind alaturi de echipa Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo suntem practic alaturi de cei mai multi sportivi si cele mai multe categorii de sporturi, la cel mai inalt nivel, cel olimpic. Ne dorim sa contribuim astfel la succesul sportivilor nostri si speram sa putem aduce impreuna in tara cat mai multe medalii” a declarat Agnieszka Blas, Managing Director DHL Express Romania

In mesajul sau adresat presei si invitatilor, presedintele COSR, Mihai Covaliu a spus:

”Sportul are puterea de a uni oamenii, sportul inseamna incredere, prietenie si respect. Fiecare pas pe care Echipa Olimpica a Romaniei – ”Team Romania” il face spre podiumul olimpic are in spate multa pasiune, efort, curaj si dedicare. In spatele fiecarui campion sunt oameni care cred in acelasi vis, care se ghideaza dupa aceleasi principii si impartasesc aceleasi valori: Excelenta, Prietenie, Respect, Traditie si Mandrie Nationala. Comitetul Olimpic si Sportiv Roman saluta intrarea in selecta Familie Olimpica a unui nou partener, DHL Express Romania,  si  multumeste pentru incredere si sprijin in numele tuturor acelora care reprezinta Romania in intrecerile olimpice. Cu ajutorul partenerilor nostri, a unor oameni care cred in sportul olimpic, in campioni, in romani, povestea merge mai departe! De azi, DHL Express Romania  e membru al Team Romania! ,  a anuntat presedintele COSR, Mihai Covaliu.

La eveniment au fost prezenti domnul George Boroi, secretar general COSR, membri ai Comitetului Executiv al COSR, precum si doi dintre sportivii Team Romania calificati la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, canoistii Victor Mihalachi si Catalin Chirila, precum si antrenorul lotului olimpic de canoe, Florin Popescu - campion olimpic, mondial si european.

DHL inseamna Pasiune, Performanta, Putere si Spirit de echipa, valori pe care le regasim si in sport. De aceea, la nivel global DHL este Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup, Formula 1, Formula E, dar si al cluburilor de fotbal Bayern Munich, Leicester City si Manchester United.

La nivel local, DHL Express este un sustinator traditional al sportului – cele mai bune exemple find: Maratonul DHL Stafeta Carpatilor (zece editii), Partener Logistic Oficial al Federatiei Romane de Fotbal, Partener Logisitc al Comitetului Paralimpic Roman, sprijinirea nationalei de rugby a Romaniei prin Parteneriatul Logistic cu Federatia Romana de Rugby (din 2011).

Sursa foto: Radu Rosu/City Nights