You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Surpriza pentru Mihai Covaliu! De ziua aniversara a primit un intreg postal cu marca fixa de la Romfilatelia

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Mihai Covaliu a fost aniversat azi la Casa Olimpica printr-un intreg postal cu marca fixa – un plic cu timbru imprimat.  In prezenta membrilor Comitetului Executiv, Mihai Covaliu a primit la implinirea varstei de 43 de ani plicul care este inscris sub egida ”Sportivi de aur” . 

Cristina Popescu, director general al Romfilatelia, a prezentat panoul de lansare al intregului postal si a mentionat ca Mihai Covaliu, ca toti marii sportivi romani,  si-a castigat respectul si atentia publicului prin medaliile castigate pentru Romania.

In semn de pretuire pentru valorile sportului romanesc, Mihai Covaliu a multumit echipei de la Romfilatelia si i-a invitat pe toti membrii Comitetului Executiv al COSR sa semneze pe panoul de prezentare.

Plicul cu timbru imprimat contine pe langa fotografia cu autograf  a presedintelui COSR, doua imagini care marcheaza succesul de la JO Beijing 2008 si o sabie folio aurie alaturi de numele lui Mihai Covaliu.

”Multumesc celor care azi au fost alaturi de mine, multumesc  echipei de la Romfilatelia, directorului general Cristina Popescu.  Ma onoreaza acest moment si vreau sa intorc tuturor gandul meu plin de incredere, sanatate si respect!” a punctat Mihai Covaliu care are ca motto "Prin sport, mai sanatosi, mai educati, zi de zi mai performanti".

Galerie foto