You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Razvan Turea, ambasador la Festivalul Virtual al Tineretului UTS 2020

Federatia Internationala de Sanie (FIL) l-a desemnat ambasador la Festivalul Virtual al Tineretului UTS 2020 pe tanarul Razvan Turea. In varsta de 17 ani, campion national de juniori la sanie, in 2020, medaliat cu bronz la Campionatele Europene ale juniorilor, la echipe si locul 5 cu echipa la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, de la inceputul acestui an, Razvan Turea s-a declarat onorat ca poate reprezenta Romania la prima editie a Festivalului. “Sunt recunoscator Federatiei Internationale de Sanie ca mi-a oferit oportunitatea de a reprezenta nu numai sportul acesta, dar si tara noastra, Romania, careia vreau sa ii aduc apreciere si respect”, a scris sportivul pe pagina sa de facebook. In videoclipul realizat, prezinta atat sportul pe care il practica, obiectivele sale, pasiunea pentru ceea ce face, cat si munca grea pe care o depune in fiecare zi  pentru a-si indeplini visul de a atinge marea perfomanta.

Anul acesta, pandemia COVID-19 a dat viata Festivalului Virtual al Tineretului care, in conditiile in care o serie de evenimentelor sportive au fost anulate, a echivalat cu oportunitatea pozitiva de a merge mai departe si de a aduce toti iubitorii de sport impreuna. Aceasta prima editie a Festivalului Virtual are loc si este difuzat online, aducand impreuna atat sporturile olimpice cat si cele neolimpice.

Organizat de United Through Sports (UTS), Festivalul se desfasoara sub patronajul Comitetului Olimpic International, Comitetului Paralimpic International, Jocurilor Olimpice Speciale, al SportAccord si al Asociatiei Globale a Federatiilor Sportive Internationale.

United Through Sports este o alianta a multor organizatii, sprijinita de mai multe foruri sportive mondiale printre care Comitetul International Olimpic (CIO), SportAccord si Alliance of Independent recognised Members of Sport (AIMS), care lucreaza impreuna pentru a aduce unitate si pace prin sport.
 

Galerie foto