You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

In premiera, editia din acest an a Premiilor pentru Pace si Sport va avea loc digital

Premiile pentru Pace si Sport din 2020 vor fi atribuite, din cauza pandemiei de coronavirus, in cadrul unei ceremonii de premiere digitale. In circumstante normale, dinstictitiile erau atribuite anual la finalul Forumului International pentru Pace si Sport, dar acum, din cauza COVID-19, reuniunea nu va mai avea loc. Vor fi cinci categorii de premii, inclusiv cel pentru Campionul Anului, sau Special al Juriului.

„In 2020, Familia pentru pace si sport nu se va putea aduna la o noua editie a Forumului International pentru Pace si Sport. Contextul pandemiei mondiale ne obliga sa ne reconsideram stilul de viata, conceptia noastra despre ceea ce conteaza si relatiile noastre cu ceilalti”, au declarat organizatorii evenimnetului

„In ciuda situatiei actuale cauzate de COVID-19, ceremonia digitala de atribuire a Premiilor pentru Pace va prezenta cele mai bune initiative din intreaga lume de promovare a pacii prin intermediul sportului si ii va conecta practic online pe toti actorii care folosesc sportul ca instrument de dezvoltare sociala si pace”.

Ceremonia de premiere a fost programata a avea loc pe 15 decembrie a.c..

Galerie foto