You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Paris 2024 are al treilea partener premium

Compania globala de telecomunicatii Orange s-a inscris ca al treilea partener premium al Jocurilor Olimpice si Paralimpice din 2024 de la Paris. Orange, care a devenit partener oficial al Paris 2024 in 2016, s-a alaturat celui mai inalt nivel de sponsorizare interna a Jocurilor din capitala Frantei, in baza acordului sau cu Comitetul de organizare.

Compania bancara franceza Groupe BPCE si compania multinationala de utilitati electrice EDF sunt ceilalti parteneri premium ai Paris 2024.

Orange va fi responsabila pentru instalarea retelelor de internet de mare viteza in locurile care urmeaza sa fie utilizate pentru Jocuri.

Compania multinationala va conecta, de asemenea, toate spatiile care vor deservi Jocurile cu retele de fibra optica si mobile.

Pentru organizatorii Paris 2024, care au avertizat deschis despre impactul negativ al pandemiei de coronavirus asupra evenimentului de peste patru ani, primirea unei alte companii in schema sa de sponsorizare interna de top reprezinta un important impuls financiar.

Investitia financiara a Orange a fost estimata la aproximativ 144 milioane euro (131 milioane lire sterline / 169 milioane dolari).

Orange a fost unul dintre cei 13 parteneri oficiali ai Parisului 2024 inainte de a-si imbunatati implicarea financiara in Jocuri.

Tony Estanguet, presedintele Paris 2024, a sustinut ca veniturile din sponsorizare s-au ridicat deja la 502 milioane euro (458 milioane lire sterline / 589 milioane dolari) dintr-un buget planificat de 1,1 miliarde euro (1 miliard lire sterline / 1,3 miliarde dolari).

Galerie foto