You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Iubitorii de sport, provocati de Toyota Romania la o competitie in care sa povesteasca propria depasire a imposibilului

Toyota Romania, partener oficial la Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a dat startul unui concurs in care isi incurajeaza fanii si pe toti iubitorii de sport sa impartaseasca, din experientele personale, propria depasire a imposibilului.

Competitia lansata in cadrul campaniei locale “Start Your Impossible” se deruleaza pe pagina de Facebook a Toyota Romania si este recompensata cu trei seturi de premii.

Vor fi trei castigatori ai premiului I care consta in cateva mici surprize si intr-o intalnire (virtuala din considerente de pandemie) cu unul dintre cei trei mari sportivi care fac parte din campanie – Laura Coman, Alina Dumitru si Marian Dragulescu.

Vor fi sase premii II, constand in sesiuni de life coaching,  si zece premii III, reprezentand “kit-uri de campion” (articole inscriptionate cu insemnele parteneriatului Toyota cu Comitetul Intrenational Olimpic & Comitetul International Paralimpic) va fi acordat .

Cei care vor dori sa intre in competitie vor trebui sa povesteasca o intamplare personala in care si-au depasit limitele sau au realizat un lucru imposibil intr-un comentariu la postarile dedicate concursului de pe pagina de facebook a Toyota Romania - https://www.facebook.com/ToyotaRomania

 Castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti pe data de 8 octombrie.

Mai multe detalii pe link-ul https://www.facebook.com/notes/toyota-romania/regulamentul-oficial-al-campaniei-start-your-impossible/1242094879471479?av=103007789774285&eav=AfasoYyYaqWAOOxq-JWqk5DdnaOzLUQf7vFmLIZaq_YbN7kyK03bVsZPbnT71V1PmLQ

Galerie foto