You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Candidaturile depuse pentru posturile de conducere ale Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

Noua conducere a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) se va decide in cadrul Adunarii Generale de alegeri a COSR programata a avea loc pe data de 24 septembrie a.c cu incepere de la ora 11.00, la Complexul Olimpic ”Sydney 2000” din Izvorani.

In Comitetul Executiv al COSR exista patru membri de drept - membru CIO pentru Romania, secretar general, trezorier si presedinte al comisiei sportivilor si 17 de pozitii eligibile.

Au fost depuse 24 de dosare de candidatura pentru functiile eligibile: un presedinte, trei vicepresedinti, cinci reprezentanti ai sporturilor olimpice de vara (dintre care un reprezentant al jocurilor sportive de echipa), patru personalitati ale vietii sportive, doi reprezentanti ai sporturilor olimpice de iarna, un reprezentant al federatiilor neolimpice, un reprezentant al Federatiei Sportul pentru Toti si Comitetul National Paralimpic.

Lista nominala a candidaturilor se regaseste AICI.

Candidaturile pentru organele de conducere ale COSR sunt verificate de Comitetul Executiv si acceptate dupa analizarea si avizarea acestora de Comisia de Etica.

Galerie foto