You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

De astazi pana pe 1 noiembrie, Flacara Tokyo 2020 straluceste in Muzeul Olimpic nipon

Flacara Olimpica a Tokyo 2020 poate fi vazuta din nou, de astazi pana pe 1 noiembrie a.c., in incinta Muzeului Olimpic din capitala Japoniei, situat langa noul Stadion National.

In cadrul unei scurte ceremonii Yoshirō Mori, presedintele Tokyo 2020, si presedintele Comitetului Olimpic Japonez Yasuhiro Yamashita au inmanat Flacara reprezentantilor muzeului si au dezvaluit ca se lucreaza indeaproape cu toate partile interesate pentru a pregati o editie de Jocuri sigure, anul viitor.

Dupa amanarea Jocurilor de la Tokyo 2020, Flacara Olimpica va petrece un timp record in tara gazda. Expusa la Muzeul Olimpic din Japonia ca simbol al sperantei pentru o lume care se straduiește sa depașeasca pandemia COVID-19, Flacara va lumina din felinarul in care a fost adusa din Grecia si va putea fi vizionata respectand masurile menite sa previna raspandirea coronavirusului.

In aceste conditii, vizitatorii Muzeului care doresc sa vada Flacara pentru simti vibratia idealurilor olimpice si a Jocurilor de anul viitor, vor trebui sa faca rezervari dinainte, in incinta fiind permis accesul a 60 de persoane la 30 de minute.

Sursa foto: www.tokyo2020.org

Galerie foto