You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Bazele olimpice unde se va concura la Tokyo 2020 vor fi deschise pentru antrenamente si evenimente culturale

Majoritatea bazelor sportive care vor gazdui competitiile din cadrul Jocurilor Olimpice de anul viitor de la Tokyo vor fi deschise pentru antrenamente in lunile urmatoare.

Centrul Kasai pentru canoe slalom s-a deschis deja, iar la finalul acestei saptamani isi va deschide portile Centrul Tatsumi pentru polo pe apa. In cateva zile se vor deschide Canalul de navigatie Sea Forest, Parcul Yumenoshima pentru tir cu arcul si Stadionul Oi pentru hochei pe iarba.

Sea Forest, care va gazdui evenimentele olimpice si paralimpice de canotaj si canoe sprint la Tokyo 2020, va fi deschis pana pe 28 decembrie a.c.,  Parcul Yumenoshima urmeaza sa se deschida de la 1 septembrie a.c. pana pe 31 martie 2021, iar Stadionul Oi va fi disponibil  pana pe 14 ianuarie 2021. Toate bazele vor putea fi folosite si de public, de la niste date care urmeaza a fi anuntate ulterior.

La toate bazele se vor lua masurile de protectie si prevenire a COVID-19.

Tokyo 2020 a anuntat detalii privind utilizarea publica a Ariake Arena, care urmeaza sa gazduiasca competitiile de volei si meciurile de baschet in scaune cu rotile in timpul Jocurilor. Incinta va functiona ca un centru sportiv si cultural in perioada premergatoare si dupa Tokyo 2020. Din de luna viitoare pana in februarie 2021, arena va gazdui  evenimente muzicale si sportive, care se vor desfasura fara spectatori, dar vor fi transmise in direct on-line.

Tokyo 2020 a confirmat ca a asigurat toate cele 42 de locuri care vor gazdui activitatile din cadrul Jocurilor Olimpice si Paralimpice amanate pentru anul viitor, ajungand la acorduri inclusiv pentru Satul Sportivilor si centrul expozitional Big Sight.

Galerie foto