You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Club Paris 2024, lansat cu patru ani inainte de startul JO de la Paris, din 2024

Pentru a marca cei patru ani ramasi pana la inceperea Jocurilor Olimpice de la Paris, din 2024, Comitetul de organizare a lansat Clubul Paris 2024 pentru a impartasi aventura olimpica si paralimpica cu toti iubitori de sport din Franta. Astfel, in fiecare luna pana la Jocurile din 2024, Club Paris 2024 le va oferi membrilor sai sansa de a lua parte la provocari distractive accesibile tuturor, sa se bucure de intalniri exclusive cu campioni olimpici si paralimpici si sa participe la multe alte initiative sportive si culturale interesante.

Participantii vor putea castiga premii, iar cei care doresc vor avea sanse crescute sa ia parte la Stafeta Tortei Olimpice sau sa poata lua startul in primul maraton public general din istoria Jocurilor Olimpice. Membrii Clubului Paris 2024 vor primi actualizari exclusive, vor avea acces la toate informatiile despre biletele la intrecerile olimpice si se vor avea prioritate la inscriere, pentru a deveni voluntari la JO Paris 2024.

Primii membri ai clubului vor fi bineveniti alaturi de cei mai buni ambasadori ai Paris 2024 - sportivii care se pregatesc pentru Jocurile de la Tokyo 2020. Sportivii olimpici si paralimpici francezi sunt pregatiti si asteapta sa accepte pe oricine din Franta, pe gazonul de acasa, intr-o serie de provocari care vor avea loc in urmatoarele saptamani.

Prima provocare a fost cea a faimosului baschetbalis francez. El a condus o echipa de 3x3 impotriva membrilor Clubului intr-o competitie desfasurata la Paris, de genul  „cine castigata ramane pe teren”.

In aceasta vara vor mai avea loc alte sapte provocari la care vor participa mai multe vedete ale sportului francez, printre care fosta inotatoare Florent Manaudou, atleta Marie-Amélie Le Fur, dubla campioana paralimpica la Londra 2012 si Rio 2016, sau Arnaud Assoumani, campion paralimpic la saritura in lungime, cu record mondial, la Beijing 2008.

Club Paris 2024 face parte din angajamentul Comitetului de Organizare al JO din 2024 de a dezvolta un nou model de promovare a Jocurilor Olimpice.

Galerie foto