You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Echipamentul TEAM ROMANIA pentru TOKYO 2020, prezentat de 14 sportivi tricolori de top

Echipamentul pe care componentii Echipei Olimpice a Romaniei il vor purta peste un an la Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost prezentat pe stadionul din incinta Complexului Sportiv Sydney 2000 din Izvorani, inainte de Adunarea Generala Ordinara a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR).

 In aplauzele celor prezenti, 14 sportivi de top ai TEAM ROMANIA au defilat pe podiumul de prezentare veseli si fericiti in inedita postura de modele in care s-au aflat. Laura Coman si Marian Dragulescu, Ionela Livia Cozmiuc si Ciprian Tudosa, Anca Stoenescu si Catalin Chirila, Gabriela Marginean si Robert Glinta, Gianina Beleaga si Mihai Vasile Tiganescu, Alina Vuc si Victor Mihalachi, Ana-Maria Popescu si Marius Cozmiuc au purtat echipamentul TEAM ROMANIA plini de incredere si mandrie, cu speranta ca la anul vor urca pe podiumul olimpic.

Gazdele evenimentului au fost Mihai Covaliu, presedintele COSR, si secretarul general al COSR George Boroi. Alaturi de acestia, de membrii Comitetului Executiv al COSR si de cei ai Adunarii Generale au onorat evenimentul ministrul Educatiei si Cercetarii Monica Anisie, ministrul Tineretului si Sportului Ionut Stroe, E.S. Ambasadorul Japoniei Hitoshi Noda, presedintele Consiliului National al Rectorilor din Romania Sorin Cimpeanu, director executiv in exercitiu al Institutului Aspen Romania.

Galerie foto