You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

COSR, MTS, MEC si Aspen Romania au lansat programul JOACA PENTRU VIATA

Inainte de startul Adunarii Generale a Ordinare a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, pe stadionul de fotbal al Complexului Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman alaturi de partenerii sai institutionali, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Tineretului si Sportului si Institutul Aspen Romania au incheiat astazi protocolul de colaborare pentru programul de aflabetizare fizica a copiilor cu varste intre 5 si 12 ani, o prioritate nationala.

Protocolul a fost semnat de presedintele COSR Mihai Covaliu, ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, ministrul Tineretului Sportului Ionut Stroe si directorul executiv in exercitiu al Institutului Aspen Romania Vlad Nicolae.

Protocolul se intinde pe durata a doi ani, iar programul isi propune sa incurajeze cat mai multi copii la miscare si vizeaza implicarea adultilor, inspirandu-i sa practice sport alaturi de copii.

Initiativa ”Sportul se joaca” reprezinta o platforma educationala, de joaca, miscare care dezvolta exercitii distractive, fara a fi necesare resurse materiale speciale, menita sa inspire adultii Romaniei sa se joace ”de-a sportul” alaturi de copii.

Galerie foto