You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Clipul TEAM ROMANIA – 1 an pana la Tokyo 2020, lansat oficial la Izvorani

Trebuie sa avem incredere ca IMPREUNA putem depasi aceste vremuri, ca FLACARA e aprinsa in fiecare dintre noi, iar SPERANTA ne lumineaza calea este mesajul pe care il transmite clipul de promovare a Echipei Olimpice a Romaniei, lansat exact in ziua in care Team Romania ar fi trebuit sa defileze la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020.

Prezentat pe un ecran urias amplasat pe stadionul din incinta Complexului Olimpic Sydney 2000 inaintea Adunarii Generale Ordinare a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, clipul a fost aplaudat indelung.

Robert Glinta (inot), Ionela Cozmiuc si Gianina Beleaga (canotaj), Alin Firfirica (atletism), Gabriela Marginean si Ancuta Stoenescu (baschet), Alexandru Pascanu (fotbal), Laura Coman (tir sportiv) Alina Vuc (lupte), Marian Dragulescu (gimnastica) si Ana Maria Popescu (scrima) si-au unit ”imaginea” pentru a transmite energie pozitiva si a spune tuturor ca merita sa lupti pentru un vis.

Realizat inainte de izbucnirea pandemiei, clipul se potriveste mai mult ca oricand perioadei incerte pe care o traversam.  

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 s-au amanat pentru 2021, dar visul sportivilor continua.

Galerie foto