You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Activitatea Comitetului Executiv al COSR din 2019, unul dintre subiectele analizate in cadrul Adunarii Generale Ordinare

Adunarea Generala Ordinare a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman s-a desfasurat azi in aer liber, pe stadionul din incinta Complexului Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, toti cei prezenti la respectand cu strictete masurile de distantare impuse in contextul pandemiei de coronavirus. Membrii Adunarii prezenti la Izvorani au purtat masti si manusi, iar cei care au dorit sa se apere de soare au deschis umbrelele oferite de COSR.

In cadrul sedintei conduse de George Boroi, secretarul general al COSR, au fost prezentate Raportul activitatii Comitetului Executiv  pe anul 2019, Situatia financiara la 31.12.2019, Raportul auditorului extern, Raportul Comisiei de Cenzori, Strategia si obiectivele  pentru 2020, Planul anual de activitate 2020, Bugetul de venituri si cheltuieli 2020 precum si diverse masuri oranizatorice.

Unul dintre anunturile importante a fost legat de data la care se va desfasura urmatoarea Adunare Generala de Alegeri a COSR, stabilita prin decizia Comitetului Executiv - 24 septembrie 2020, tot la Izvorani.

Galerie foto