You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Campania #StrongerTogether lansata pe 23 iulie 2020 va marca 1 an pana la Tokyo 2020

Pentru a marca un an pana la startul celei de-a XXXII-a editie de vara a Jocurilor Olimpice, amanata pentru 2021 din cauza pandemiei de COVID 19, Comitetul International Olimpic (CIO) va lansa pe 23 iulie 2020, campania denumita sugestiv #StrongerTogether (#Mai puterniciImpreuna). In cadrul acesteia, vor avea loc o serie de actiuni prin care vor fi transmite mesaje pentru a evidentia importanta solidaritatii si a unitatii in toata diversitatea in aceste momente dificile, fiind promovata puterea sportului  si a Jocurilor Olimpice, in special, de a reuni oamenii.

Actiunile digitale, centrate atat in jurul Flacarii Olimpice cat si a rezistentei si puterii sportivilor de a se pregati pentru Jocuri, vor fi completate de un eveniment la care vor participa doar reprezentantii media, transmis de pe Stadionul Olimpic in cadrul unei eveniment.
Pentru a marca 1 an pana la Tokyo 2020, Comitetul de organizare al Jocurilor Olimpice si Paralimpice Tokyo 2020 va lansa un videoclip maine, 23 iulie, la ora 14:00 – ora Romaniei (ora 20:00 – ora  Japoniei - cand este programata inceperea festivitatii de deschidere a JO din 2021).
Materialul video, piesa de rezistenta in campania #StrongerTogether, contine mesaje de sprijin pentru sportivii care doresc sa participe la Jocurile de anul viitor, dar si de respect si recunostinta pentru toti cei care sustin Tokyo 2020.

Olympic Channel va transmite in direct lansarea videoclipului care va putea fi urmarita pe 23 iulie 2020, la ora 14:00 (ora Romaniei) 

 

Sursa foto: Flickr/CIO Media

Galerie foto