You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

TEAM ROMANIA – 1 an pana la Tokyo – Robert Glinta

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 s-au amanat pentru 2021, dar visul sportivilor continua. Credinta, increderea si curajul alimenteaza dorinta de a se implini. E visul pentru care ei se trezesc in fiecare zi cu dorinta de a fi mai buni ca ieri si pentru care se pregatesc de o viata.  Pentru ca ei sunt cei mai buni dintre noi. Ei sunt Team Romania!

Pe 24 iulie 2020 Team Romania  ar fi trebuit sa defileze la ceremonia de deschidere  a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Comitetul Olimpic si Sportiv Roman va lansa in 24 iulie 2020 un clip de promovare al Echipei Olimpice -Team Romania, clip care a fost realizat inainte de izbucnirea pandemiei, dar care se potriveste mai mult ca oricand perioadei incerte pe care o traversam.

Acest clip transmite increderea noastra, a Miscarii Olimpice, a sportivilor, ca IMPREUNA putem depasi aceste vremuri, ca flacara e aprinsa in fiecare dintre noi si ca SPERANTA ne lumineaza calea. 

11 sportivi de top ai Romaniei si-au unit ”imaginea” din pasiune, din  incredere, pentru a crea emotie si energie pozitiva, pentru a transmite tuturor ca merita sa lupti pentru un vis. Acum, pentru ei, pentru Team Romania, VISUL CONTINUA!

Primul sportiv calificat la JO Tokyo 2020, Robert Glinta deschide campania ”Team Romania - 1 an pana la Tokyo!” .

Mesajul lui Robert Glinta in materialul video de mai jos:

#ceimaibunidintrenoi  #teamromania  #tokyo2020  #cosr  #olympicromania

Galerie foto