You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Prin parteneriatul #HEALTHYTogether, CIO, ONU si OMS lupta impotriva COVID-19

Comitetul International Olimpic (CIO), Organizatia Natiunilor Unite (ONU) si Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si-au unit fortele pentru a lupta contra pandemiei de COVID-19 si au lansat cu ocazia Zilei Olimpice 2020, sarbatorita pe 23 iunie, un parteneriat pentru a incuraja oamenii si comunitatile din intreaga lume sa ia masuri pentru a putea fi cu totii #HEALTHYTogether (sanatosi impreuna).

Folosind tema „Healthy Together”, partenerii si sportivii vor evidentia efortul colectiv si colaborarea globala necesara pentru a reduce raspandirea si impactul COVID-19.

In saptamanile urmatoare, sportivii olimpici vor ajuta la furnizarea de informatii importante privind sanatatea publica, inspirand oamenii sa adopte sau sa continue comportamente care vor reduce pandemia si vor oferi resurse care promoveaza sanatatea fizica si psihica.

Presedintele CIO Thomas Bach a declarat: „Sportul poate salva vieti. Am vazut in ultimele cateva luni cat de importante sunt sportul si activitatea fizica pentru sanatate si bunastare. Lucrand impreuna cu OMS si Natiunile Unite putem face un alt pas impreuna. Sportivii olimpici vor impartasi informatiile si cele mai bune practici de care are nevoie acum lumea”.

Galerie foto