You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Jurnal de cantonament – Cosmin Girleanu, ultimul sportiv roman calificat la Tokyo 2020, in cantonament inchis la Izvorani alaturi de colegii sai (VIDEO)

Componentii lotului olimpic masculin de box au reinceput pregatirea in cantonamentul inchis din incinta Complexului Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, cu gandul la intrecerile olimpice Tokyo 2020, amanate pentru anul viitor.  

In martie, la Londra, Cosmin Girleanu a fost ultimul boxer care a obtinut biletul pentru JO Tokyo 2020, la categoria 52 kg, la turneul de calificare din capitala Marii Britanii. Nu la fel de norocos a fost Andrei Aradoaie, la categoria 81 kg,  care mai avea de castigat doar un singur meci pentru a-si asigura biletele pentru Tokyo 2020. Din pacate, din cauza pandemiei de COVID 19, turneul s-a oprit exact in ziua in care Andrei trebuia sa lupte pentru calificare.

Acum, sub indrumare profesorului Dumitru Dorobantu pugilistii romani au reluat antrenamentele si chiar daca din cauza restrictiilor nu au putut urca in ring, cu gandul la Jocurile Olimpice, au reluat pregatirea fizica.

Galerie foto