You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Indemnizatiile olimpice, reduse pe perioada pandemiei, revin la procentajul maxim

La Baza Noua din Snagov unde se pregatesc loturile olimpice de canotaj ale Romaniei, feminin si masculin, in prezenta ministrului Tineretului si Sportului Ionut Stroe si a presedintelui Federatiei Romane Canotaj Elisabeta Lipa, Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), i-a informat pe sportivi ca indemnizatiile olimpice, reduse pe perioada pandemiei, revin la procentajul maxim.

Vestea a adus zambetul pe chipul sportivilor! ”Dumneavoastra sunteti campion olimpic si stiti cum e sa te antrenezi cu mintea si sufletul linistite!”, i-a spus lui Mihai Covaliu Ciprian Tudosa, unul dintre medaliatii mondiali si europeni.

Presedintele COSR i-a asigurat pe canotorii din loturile olimpice ale Romaniei ca siguranta sportivilor se afla pe primul plan al forului olimpic.    ”Atentia noastra se indreapta catre voi, catre sportivi! Vrem sa fiti sanatosi, linistiti si multumiti ca sa va puteti antrena pentru a urca pe podiumul olimpic!”, a spus Mihai Covaliu.

In numele sportivilor din lot, Gianina Beleaga le-a multumit tuturor celor care au facut eforturi  ca sportivii sa se poata antrena din nou in conditii de siguranta si impreuna, personalului din Baza Noua, COSR, MTS si, nu in ultimul rand, Elisabetei Lipa, care a ”luptat” pe toate fronturile pentru sportivii si antrenorii sai.

O alta veste buna pentru canotorii aflati in cantonament la Snagov a fost ca de astazi, in conformitate cu noile masuri de relaxare, vor putea parasi baza.

Galerie foto