You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Jurnal de cantonament (XI) - Alin Alexuc, campion european la inceputul anului, lupta pentru biletele la Tokyo 2020 (VIDEO)

Campion european la inceputul acestui an la lupte greco-romane in limitele categoriei 130 kg, Alin Alexuc-Ciurariu se gandeste din ce in ce mai mult la biletele pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Impulsionat de aurul continental cucerit, “greul” luptelor romanesti era pregatit sa obtina in primavara si calificarea la Jocuri, la turneul care urma peste o luna. Pandemia de COVID-19 i-a dejucat insa toate planurile, iar acum trebuie sa depuna eforturi pentru a reveni in forma de dinainte de epidemie.

In cantonamentul inchis de la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, luptatorul se pregateste de la 1 iunie alaturi de colegii sai, sub indrumarea antrenorilor Constantin Arghira si Petre Carare.

In materialul video de mai jos Alin Alexuc-Ciurariu vorbeste despre cat de afectat a fost de pandemie si cat de mult isi doreste sa i se cante imnul la Jocurile Olimpice, intreceri la care a participat in 2012, la Londra, unde s-a casat pe locul 16, si in 2016, la Rio, unde a fost al 5-lea.

Galerie foto