You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Jurnal de cantonament (X) – Nationala feminina de baschet 3x3, exemplu de antrenamente la distanta

Gabriela Marginean, Ancuta Stoenescu, Gabriela Irimia, Anca Sipos, Alexandra Uiuiu, Anne Marie Godrie Parau si Florina Gabriela Stanici, o parte dintre componentele lotului olimpic feminin de baschet 3x3, se bucura de cele dintai antrenamente centralizate in cantonamentul inchis din Complexul Olimpic Sydney 2000, pentru prima data dupa declararea pandemiei de COVID-19.

Desi regulile sunt stricte – fara contact fizic si pregatire la distanta, cele sapte baschetbaliste au reusit sa respecte toate rigorile impuse. Mai “indisciplinate”, mingile s-au intersectat de mai multe ori si chiar au ramas blocate in plasa cosului, fiind nevoie de interventia jucatoarelor sa le elibereze.

Sub indrumarea antrenorului Alexandru Olteanu, fizioterapeutului Mircea Nutescu si psihologului Cristian Olteanu sportivele se pregatesc in doua grupuri. In timp ce patru exerseaza in sala de forta, celelalte se antreneaza la panou, si invers.

Chiar daca din cauza COVID-19 Tatiana Gallova, antrenorul principal al nationalei feminine, nu a avut cum sa intre in Romania si nu poate fi prezenta fizic la Izvorani, tehniciana supravegheaza VIDEO pregatirea la panou a sportivelor, prin intermediul aplicatiei ZOOM.

In ciuda izolarii, componente nationalei feminina de baschet 3x3 a Romaniei se simt excelent la Izvorani si intentioneza sa petreaca trei saptamani in Complexul Olimpic.

Galerie foto