You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Jurnal de cantonament VI – Gimnastele se antreneaza la Complexul Olimpic cu gandul la Tokyo 2020

Cu un moral foarte bun, cele cinci componente ale lotului olimpic feminin de gimnastica se pregatesc sub supravegherea antrenorilor Liliana Cosma, Nicolae Forminte si Florin Cotutiu in cantonamentul inchis din Complexul Olimpic ”Sydney 2000” din Izvorani.

Maria Holbura, singura gimnasta din lot calificata la Jocurile Olimpice de la Tokyo si colegele sale Ioana Stanciulescu, Silvia Sfiringu, Antonia Duta si Daniela Trica, care pana va aparea calendarul competitional pot doar visa sa mai prinda biletele pentru Jocuri, fac eforturi intense pentru a reveni la forma fizica pentru marea performanta. In perioada aceasta, mai intense sunt antrenamentele artistice conduse de coregraful Silvia Gradea.

In materialul video de mai jos, cele cinci sportive au povestit cat de dor le-a fost de colege si cum au trecut peste perioada de antrenamente la domiciliu. Gimnastele au dezvaluit ce s-a pierdut in pauza provocata de pandemie.  Maria Holbura a vorbit despre puterea pe care i-o da calificarea la Tokyo 2020 pentru a-si continua pregatirea fizica, iar colegele sale au marturisit ce simt cand aud vorbindu-se despre Jocurile Olimpice de anul viitor.

Galerie foto