You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Jurnal de cantonament (IV) - Sapte baschetbaliste din lotul olimpic au intrat in cantonamentul inchis de la Izvorani

Lotul olimpic feminin de baschet 3x3 a sosit astazi la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani si a parcurs circuitul de triaj efectuat de asistentul medical Justin Radutu, sub supravegherea medicului Diana Torje.

Dupa ce au fost testate cu “Real Time PCR – COV-19”, iar rezultatele au iesit negative, Gabriela Marginean, Ancuta Stoenescu, Gabriela Irimia, Anca Sipos, Alexandra Uiuiu, Anne Marie Godrie Parau, Florina Gabriela Stanici, insotie de antrenorul Alexandru Olteanu, Mircea Nutescu (fizioterapeut/kinetoterapeut) si Cristian Olteanu (psiholog), au ajuns la Izvorani.

Intampinate cu flori de Horia Paun, presedintele Federatiei Romane de Baschet, si Claudiu Fometescu, antrenorul federal, cele sapte baschetbaliste din lotul olimpic se pregatesc sa petreaca trei saptamani in cantonamentul inchis din Complexul Sydney 2000.

Sportivele s-au declarant incantate de conditiile speciale de care beneficiaza, care le ofera posibilitatea sa se antreneze impreuna, dupa mai bine de doua luni de izolare in propriile apartamente.

Galerie foto