You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Airbnb Online Experience conecteaza virtual sportivii de elita si fanii

Partenerul olimpic la nivel mondial Airbnb a lansat o noua platforma online care ofera sansa fanilor sa se conecteze din confortul propriilor case cu sportivi de elita, olimpici sau paralimpici.

In conditiile in care, din cauza pandemiei de covid, in intreaga lume oamenii stau acasa pentru a-si proteja propria sanatate si sanatatea celor din jur, Airbnb, unul dintre partenerii Top ai Comitetului International Olimpic, a oferit noi posibilitati utilizatorilor sai de a se bucura de activitati unice.

Prin platforma sa, Airbnb Online Experience ofera oricarui doritor posibilitatea de a efectua antrenamente si sesiuni de indrumare conduse de olimpici si paralimpici.  Astfel, sportivii gazde au posibilitatea de a impartasi pasiunea lor cu fanii in timpul pandemiei COVID-19.

„Conexiunea umana este esentialul a ceea ce facem”, spune Catherine Powell, sefa Airbnb Experiente. „Cu atat de multi oameni care au nevoie sa ramana in interior pentru a-si proteja sanatatea, vrem sa oferim o ocazie gazdelor noastre sa se conecteze cu comunitatea noastra globala de oaspeti in singurul mod posibil chiar acum, online.”

Printre sportivii implicati in proiect se numara Breeja Larson (SUA), campioana olimpica la inot, care da sfaturi despre modul in care fiecare isi poate stabili obiectivele, sau Xu Lijia (China), medaliata cu aur si bronz olimpic in intrecerile de navigatie, care ofera antrenamente personalizate la domiciliu.

Oricine doreste sa se conecteze virtual cu sportivi de top utilizand Airbnb Online Experience poate accesa link-ul https://www.airbnb.co.uk/s/experiences/online?_set_bev_on_new_domain=1582370786_NjU2MWI3MGIwMDMz

De asemenea, orice sportiv de top interesat sa impartaseasca propria experienta prin Airbnb Online Experience poate incepe prin a acccesa link-ul  https://www.olympic.org/athlete365/airbnb/

Galerie foto