You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Specialistii COTAS - COSR ajuta sportivii si tehnicienii romani din loturile olimpice in perioada de pregatire individuala la domiciliu

Sportivii romani si colectivele tehnice din loturile olimpice, alaturi de cei care sunt inca in proces de calificare pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020, sunt ajutati in aceasta perioada de pregatire individuala la domiciliu de specialistii Centrului Olimpic de Testare si Asistenta Stiintifica (COTAS) al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR).

Saptamanal, personalul COTAS va transmite un buletin informativ catre toti cei care se pregatesc acasa. Acordarea suportului stiintific sau a informatilor de specialitate vor fi oferite tuturor celor care doresc acest ajutor, prin scurte videoconferinte dedicate sportivilor sau discutii online cu membri colectivelor tehnice in functie de complexitatea subiectului abordat, la solicitatea federatiilor, sportivilor sau colectivului tehnic.

Cele doua anexe care insotesc primul buletin informativ sunt destinate ca metoda de lucru specialistilor din colectivele tehnice (Anexa 1) si ca metoda de lucru intre colectivele tehnice si specialistii COTAS (Anexa 2).

Buletinul informativ COTAS poate fi accesat AICI

Anexa 1 si Anexa 2 pot fi accesate AICI

Galerie foto