You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Francezul Felix Duchampt a primit cetatenia romana si este asteptat in Team Romania pentru Tokyo 2020

Triatlonistul francez Felix Duchampt este proaspat cetatean roman si de acum va putea reprezenta Romania in competitiile international. Ocupant al locului 41 in clasamentul mondial masculine, Felix Duchampt se afla in plin proces de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020


Sportivul impreuna cu Ovidiu Burghelea, secretarul general al Federatiei Romane de Triatlon, s-au intalnit la Casa Olimpica din Bucuresti cu Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si George Boroi, secretarul general al COSR.

”Team Romania se bucura si-l asteapta in echipa! Demersurile de naturalizare au fost incepute de regretatul presedinte al federatiei Peter Klosz si ne bucuram acum ca ele s-au concretizat iar Felix poate sa reprezinte Romania. Noi il vom sustine sa se califice Jocurile de la Tokyo!” a declarat Mihai Covaliu.

"Felix Duchampt e foarte mandru si isi doreste sa reprezinte tara noastra la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Insa visul lui cel mare este sa reprezinte Romania la editia de vara din 2024 a Jocurile Olimpice, care va avea loc la Paris, orasul sau natal. El isi doreste sa concureze pentru Romania si in fata parintilor, a familiei si a prietenilor sai", a declarat Ovidiu Burghelea.

Galerie foto