You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Presedintele COSR si ministrul TS au oferit martisoare componentelor lotului de canotaj al Romaniei

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, au oferit flori si martisoare canotoarelor din lotul national al Romaniei care se afla in cantonamentul de la Complexul Sportiv National Snagov.

"Fetelor din lotul national le doresc o primavara frumoasa si sa aiba incredere in ceea ce fac si in oamenii care sunt langa ele. Le doresc mult succes si sa isi indeplineasca toate obiectivele propuse", le-a urat Mihai Covaliu.
La randul sau, Ionut Stroe a spus ca a vrut sa sarbatoreasca sosirea primaverii alaturi de angajatele si sportivele de la lotul national de canotaj si sa se asigure ca toti cei care se pregatesc la Snagov au toate conditiile necesare pentru inalta performanta.

Elisabeta Lipa, presedintele Federatiei Romane de Canotaj, a declarat ca sportivii au nevoie de sustinerea tuturor, ca au nevoie sa auda vorbe frumoase, cu atat mai mult cu cat acestea vin din partea presedintelui Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si ministrului Tineretului si Sportului, pentru ca au nevoie sa stie ca toate eforturile pe care le-au facut si le vor face de acum inainte sunt numai spre binele lor. 

Galerie foto