You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Pregatiri pentru Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), prin Academia Olimpica Romana (AOR) a inceput deja pregatirile pentru a sarbatori Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, desfasurata sub egida Comitetului International Olimpic si Organizatia Natiunilor Unite. Ajuns la cea de-a saptea editie, evenimentul care va avea loc pe data de 3 aprilie a.c. promoveaza sportul si activitatile fizice ca limbaj universal si mijloc inovator pentru educatie, sanatate, integrare sociala si pace.

Echipa Departamentului Educatie Olimpica, Sport Scolar si Universitar din cadrul COSR a stabilit principalele repere privind desfasurarea actiunii gazduita si in acest an de Scoala Gimnaziala nr. 162 din Bucuresti.

Prima sedinta de lucru a avut loc chiar in sala de sport proaspat renovata si reamenajata gratie implicarii directorului unitatii de invatamant Dorin Stoican, care este si director al Filialei AOR Bucuresti - Sector 1.

Tema principala o constituie cele cinci cercuri inlantuite, unul dintre simbolurile olimpice, in acest an celebrandu-se 100 de ani de la arborarea in premiera a Drapelului Olimpic, la Jocurile Olimpice de vara  - Anvers 1920.

Cu sprijinul celor sase filiale de sector ale AOR Bucuresti, 50 de elevi de gimnaziu, din cele sase sectoare ale Capitalei, vor participa la patru stafete distractive, sub semnul spiritului de echipa, prieteniei si fair-play-ului.

Galerie foto