You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Start in Cupa SES a Federatiei Internationale de Schi Alpin

Astazi, la Poiana Brasov, s-a dat startul Cupei SES a Federatiei Internationale de Schi Alpin (FIS), organizata de Federatia Romana de Schi-Biatlon, in parteneriat cu Asociatia de Turism Poiana Brasov si Primaria Brasov, in prezenta secretarului general FIS Sarah Lewis.

La finalul zilei, Sarah Lewis, insotita de George Boroi, secretarul general al COSR, si de Puiu Gaspar, secretarul general al FR Schi-Biatlon, au avut o intrevedere cu George Scripcaru, primarul Municipiului Brasov, si cu Adrian Vestea, presedintele Consiliului Judetean Brasov.

Sarah Lewis a tinut sa-si exprime surprinderea, in sensul bun al cuvantului, pentru ceea ce a gasit aici din toate punctele de vedere ale organizarii acestei competitii: “Am gasit o colaborare perfecta intre federatie, autoritati, hotelieri si forul Olimpic si, sincera sa fiu, nu m-am asteptat la un rezultat de o asa inalta performanta. Totul, de la calitatea exceptionala a pregatirii partiei, a seriozitatii arbitrilor, a tehnologiei de concurs, si a staff-ului, pana la caldura autentica a ospitalitatii la hotel si la partie si la atmosfera festiva si spiritul de echipa a acestui sport care, de fapt, e individual. Sunt fericita ca am dat curs acestei invitatii a FR Schi-Biatlon, careia ii multumesc pentru sinceritate, la fel cu doresc sa adresez aceleasi calde multumiri si Primariei Brasov, Consiliului Judetean Brasov si Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, care au aratat un model functional, eficient si solid de colaborare in beneficiul tuturor, dar in special al sportului.”

Galerie foto