You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Uniti prin Emotie – motto-ul oficial al Jocurilor Olimpice Tokyo 2020

Organizatorii Tokyo 2020 au dezvaluit ca deviza oficiala a Jocurilor Olimpice si Paralimpice din acest an va fi „United by Emotion” (Uniti prin Emotie). Motto-ul subliniaza puterea sportului de a reuni oamenii din medii diferite pentru a urmari si a sarbatori impreuna intrecerile din cadrul Jocurilor intr-un mod in care nu exista niciun fel de diferente.

Motto-ul inglobeaza viziunea Jocurilor surprinzand esenta ideilor si conceptelor pe care orasul gazda doreste sa le impartaseasca lumii. „United by Emotion” exprima speranta ca spectatorii, voluntarii si sportivii din cele peste 200 de Comitete Nationale Olimpice si Echipa Olimpica pentru Refugiati care se vor aduna la Tokyo in aceasta vara, precum si miliardele de iubitori de sport de pe intreg mapamondul care vor urmari Jocurile la televizor si online, vor intelege ca exista mai multe lucruri care ii uneste decat ii separa.

Motto-ul Jocurilor va fi afisat doar in limba engleza, peste tot - in locurile de concurs, pe bannerele afisate pe strazile orasului, pe produsele de promovare autorizate, etc.

Pentru a celebra lansarea motto-ului, un afisaj cu laser va fi proiectat de astazi pana pe 25 martie a.c. pe turnul Skytree din Tokyo.

De asemenea, a fost lansat un videoclip in care jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka impartaseste cu intreaga lume mesajele cheie ale Jocurilor Olimpice Tokyo 2020

Galerie foto