You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Un superb foc de artificii a marcat cele sase luni ramase pana la startul Tokyo 2020

Sute de spectatori s-au adunat la Odaiba, popularul centru de divertisment de inalta tehnologie din Golful Tokyo, pentru a sarbatori sase luni pana la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020.

Un grandios spectacol de artificii si iluminarea inelelor olimpice - care au fost ampalasate pe malul parcului marin Odaiba unde vor ramane pana in august, cand se termina Jocurile Olimpice si vor fi inlocuite cu simbolul Jocurilor Paralimpice, cele trei „agito” - au marcat jumatatea de an pana startul intrecerilor olimpice din aceasta vara.  
Focurile de artificii au izbucnit sub forma celor cinci inele, in culorile rosu, albastru si verde si timp de cinci minute au luminat cerul deasupra Podului Curcubeu care traverseaza Golful Tokyo.

Cu sase luni inainte de JO Tokyo 2020, pregatirile pentru competie sunt in plina desfasurare, iar lucrarile la serie de obiective de maxima importanta au fost definitivate sau urmeaza a fi incheiate in scurt timp. Noul stadion olimpic a fost deschis oficial in decembrie anul trecut si a gazduit prima sa competitie oficiala sportiva in ziua de Anul Nou, iar cele doua noi sedii permanente, inclusiv locurile pentru tir, tir si canoe, sunt deja complete. Tokyo Aquatics Center, care este inca in constructie, este de asteptat sa fie finalizat in februarie.
 

Galerie foto