You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Corina Buzatoiu, locul 6 la sanie simplu la JOT Lausanne 2020, cea mai buna clasare la individual de pana acum a Team Romania

Ioana Corina Buzatoiu, prima reprezentanta a Romaniei care a intat in lupta pentru medalii pe celebra Pista naturala de bob din Staint Moritz, a reusit sa se concentreze si sa se claseze pe un valoros loc 6, la sfarsitul celor doua manse din finala feminina de la sanie simplu.

Dupa ce a terminat prima mansa pe pozitia a 8-a, cu timpul 55.646, saniera pregatita de Corina Mariana Dragan a reusit o frumoasa revenire in mansa secunda pe care a incheiat-o in 55.227 secunde, iar cu timpul total 1:50.873, s-a clasat a 6-a in finala dominata de reprezentantele Germaniei Merle Malou Fraebel, locul 1 si Jessica Doreen Degenhardt, locul 2.  

Admirabila a fost ambitita sportivei si puterea de concentrare din ultimul act. Dupa o evolutie oscilanta la cel din urma antrenament oficial, unde a incheiat pe locul 7, prima mansa si pe 23, pe cea de-a doua, in ziua decisiva Corina Buzatoiu a reusit sa se claseze pe un meritoriu loc 6, cea mai buna clasare la individual de pana acum a Team Romania.

Galerie foto