• BCR

Stiri

14 ianuarie 2020 13, zi cu ghinion pentru reprezentantii Romaniei de la schi alpinisim aliniati la startul probelor de sprint (VIDEO)

La JOT Lausanne 2020, trei campioni olimpici i-au incurajat pe tinerii care au concurat in proba de sprint la schi alpinism, printre care s-au aflat si cei patru reprezentanti ai Romaniei Larisa Daniela Cosofret, Anca Alexandra Olaru, Constantin Surdu si George Petrut Cotinghiu.

Celebra atleta Yelena Isinbayeva, dubla campioana olimpica la prajina in 2004 si 2008, spadasina Britta Heidemann, campioana olimpica la Beijing 2008 in fata Anei Branza si Mihai Covaliu, campion olimpic la sabie in 2000, s-au intalnit la Villars Winter Park unde au asistat la intrecerile de sprint.

Din pacate, sportivii romani au avut peripetii in concurs, cel mai ghinionist fiind George Cotinghiu care si-a pierdut un schi chiar la cateva secunde de la start.

La final, Larisa Daniela Cosofret s-a clasat pe locul 14, Anca Alexandra Olaru si Constantin Surdu, pe  21, iar George Petrut Cotinghiu, pe locul 23.