You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Tandemul Razvan Turea/Sebastian Motzca, evolutii din ce in ce mai bune la al doilea antrenament oficial de la sanie dublu

La St. Moritz, tricolorii au continuat seria rezultatelor promitatoare la cel de-al doilea antrenament oficial de la sanie dublu, din cadrul JOT Lausanne 2020, care se desfasoara pe Pista naturala de bob Olimpia. Desi in prima mansa a zilei a ocupat doar locul 7, tandemul Razvan Turea/Sebastian Motzca a avut o revenire spectaculoasa in urmatoarele runde alunecand din ce in ce mai bine. Romanii au incheiat runda a doua a zilei pe pozitia a 3-a, iar ultima, pe locul 2. Singura pereche care s-a clasat constant pe locul 1 la antrenamentul oficial a fost cea din Germania, in componenta Jaeger Moritz/Valentin Steudte.

Poimaine va avea loc ultimul antrenament oficial, cu trei manse, iar batalia pentru podium se va da pe 17 ianuarie.

O evolutie ascendenta a avut si Georgeta Popescu, la antrenamentul oficial de astazi, de la monobob. Dupa ce in prima mansa s-a clasat pe locul 6, in ultima runda a zilei a terminat pe pozitia a 3-a. Antonia Sarbu, a doua reprezentanta a Romaniei in competitia feminina de monobob, a incheiat cele doua runde pe locurile 11, respectiv 14.

Urmeaza o zi de pauza si inca doua zile de antrenamente oficiale a cate doua runde, intrecerile pentru medalii la monobob feminin fiind programate pe data de 19 ianuarie.

Corina Buzatoiu, singura reprezentanta a Romaniei in competitia feminina de sanie simplu, a avut o compontare  inconstanta la antrenamentul oficial de astazi, in cele trei manse clasandu-se pe locurile 6, 23, respectiv 11.

Galerie foto