You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Andrei Robert Nica, rezultate excelente in cele dintai manse ale antrenamentului oficial de la monobob, la JOT Lausanne 2020

La antrenamentul oficial al probei de monobob efectuat pe pista naturala de bob de la Saint Moritz, in cadrul JOT Lausanne 2020, Andrei Robert Nica a zburat in prima mansa cu peste 130 km/h si a incheiat cu cel mai bun timp 1:11.78.
 
In mansa secunda, Andrei a terminat al doilea, cu timpul 1:12.04, fiind depasit doar de elvetianul Fabian Gisler, al doilea clasat in prima mansa, care a avut un finis spectaculos si a incheiat primul, cu timpul 1:11.96. 
 
Andrei Robert Nica a obtinut rezultate excelente astazi, dar vor urma inca trei zile de antrenamente oficiale, o zi da, una nu, in fiecare urmand a se disputa cate doua manse. 
 
Batalia pentru medalii se va da pe 20 ianuarie, in ultima zi a intrecerilor de monobob, cu doua zile inainte de ceremonia de inchidere, iar sportivul roman va trebui sa se concentreze la maximum si sa reziste presiunii care va creste o data cu apropierea zilei marii finale. Visul de a cuceri o medalie olimpica de tineret poate deveni realitate!

Hai, Andrei Robert Nica! Hai, Team Romania
 

Galerie foto