You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Tricolorii, antrenamente intense la Saint Moritz, pe Ovalul de patinaj viteza si pe Pista de bob Olimpia

Un soare bland si temperaturi pozitive in cursul zilei au pus stapanire pe celebra statiune elvetiana Saint Moritz, unde se desfasoara intrecerile de monobob, skeleton, patinaj viteza si short track. 
 
In ciuda vremii neobisnuit de calda pentru aceasta perioada a anului, gheata celebrului Oval de patinaj viteza, singurul patinoar inghetat natural din lume care gazduieste in premiera intrecerile olimpice, nu a avut de suferit, chiar daca la numai cateva sute de metri, ratustele pluteau linistite pe apa.  Pe Oval, sportivele inscrise in probele de patinaj viteza s-au antrenat intens, maine urmand a avea loc primele batalii pentru medalii la patinaj viteza in proba de 500 m.
 
Ramona Elena Ionel si Ilka Fuzesy, indrumate de antrenorii lor Bogdan Adrian Stanescu, respectiv Marius Bacila, au pus la punct ultimele detalii in vederea intrecerilor de maine din proba de 500 m, cu medaliile pe masa, primele care se vor acorda la Saint Moritz.  

Pe Pista de bob Olimpia, a avut loc astazi antrenamentul oficial la monobob feminin, iar reprezentantele Romaniei au obtinut rezultate promitatoare. Georgeta Popescu, portdrapelul Romaniei la ceremonia de deschidere de la St. Moritz, a fost invisa in prima runda doar Viktoria Cernanska din Slovacia, dar in cea de-a doua a terminat pe primul loc, inaintea slovacei. Antonia Sarbu, cea de-a doua reprezentanta a Romaniei in intrecerile feminine de monobob, s-a clasat pe locul 11 in seria 1, si pe 8 in seria 2.

De asemenea, rezultate promitatoare la antrenamentul oficial de la sanie dublu masculin, a obtinut tandemul romanesc Razvan Turea/Sebastian Motzca, locul 3 in seria 2, si pe 4, in seriile 1 si 3.

Galerie foto