You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

La multi ani, 2020! HAI, ROMANIA!

In asteptarea unui an care va fi marcat de o noua editie a Jocurilor Olimpice, Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, le transmite incredere  tuturor celor implicati in sportul romanesc.

"Se incheie 2019, un an dificil, plin de emotii si amintiri nepretuite, intr-o societate care se transforma de la o zi la alta. Toate contribuie la evolutia noastra pentru un 2020 in care dorim sa ne depasim cele mai bune performante si in care speram ca  vom trai inca un episod magic al Jocurilor Olimpice de vara.

Pentru cei care cred in visul lor, pentru toti cei care se dedica trup si suflet, ”soarele” va rasari anul viitor in Japonia.

Acum, la cumpana dintre ani, echipa COMITETULUI OLIMPIC SI SPORTIV ROMAN, va doreste un an 2020 in care increderea, curajul, daruirea si respectul pentru ceea ce faceti sa va inspire si sa va motiveze pentru implinirea celui mai frumos vis. Bucuria de a castiga si satisfactia de a lupta sa va dea puterea magica de a reusi alaturi de Team Romania!

La multi ani, 2020! HAI, ROMANIA!

Galerie foto