You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Flacara JOT Lausanne 2020 a ajuns in inima Consiliului National al Elvetiei

Flacara Olimpica a Jocurilor Olimpice de Tineret care vor avea loc anul viitor la Lausanne a fost adusa de de Virginie Faivre, presedintele Comitetului de Organizare al competitiei si Ian Logan, directorul general al JOT, in mijlocul membrilor Consiliului National al Elvetiei.  In discursul sau inaugural in calitate de presedinte al Consiliului National, Isabelle Moret din Vaud a prezentat Jocurile Olimpice pentru Tineret si importanta competitiei pentru tineretul tarii.


Isabelle Moret a ales sa evidentieze Jocurile Olimpice pentru Tineret ca pe un simbol al Elvetiei, in conditiile in care noul Parlament - cel mai tanar din istoria confederatiei, se implica, investeste si pune in valoare tineretul.
Noul presedinte al Consiliului National a evidentiat valorile olimpice - excelenta, respectul si prietenia promovate de JOT Lausanne 2020 si a evidentiat semnificatia sloganului JOT Lausanne 2020 „Start Now”, care se doreste sa-I impulsioneze si incurajeze pe tineri. Mesajul este ca trebuie sa se inceapa chiar de astazi construirea unei lumi mai bune - in spiritul Jocurilor Olimpice pentru Tineret.

Galerie foto