You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Ministrul Tineretului si Sportului, invitat special la sedinta Comitetului Executiv al COSR

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a participat la sedinta Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), la invitatia presedintelui COSR Mihai Covaliu si a secretarului general George Boroi.

In deschiderea sedintei, ministrul s-a adresat membrilor Comitetului Executiv pe care i-a asigurat ca, in mandatul sau, MTS va fi un partener de incredere pentru COSR.

Dupa sedinta, Ionut Stroe a participat la prima intalnire cu reprezentantii federatilor sportive. In Sala Amfiteatru a Casei Olimpice, alaturi de Mihai Covaliu si George Boroi, tema discutiilor a fost metodologia de finantare a federatiilor sportive. S-a dialogat, s-au prezentat aspecte care trebuie modificate in relationarea dintre MTS si federatii.

“Ma voi bate pentru a avea un buget pe de o parte suficient pentru a asigura finatare sportului de masa si pregatirii, bineinteles, sportului de performanta si de ce nu, pentru a asigura un buget suficent in a premia performanta asumata de Romania la Jocurile Olimpice 2020. Este o asumare ambitioasa si imi doresc ca toti acesti bani sa fie cheltuiti!”, a declarat Ionut Stroe.

“In centrul atentiei noastre sunt sportivii si antrenorii. E nevoie din partea noastra, a celor din fenomenul sportiv, de echilibru, asumare si responsabilitate. Suntem toti in aceeasi echipa!”, a punctat Mihai Covaliu.

Galerie foto