You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Violetei Beclea Szekely i-a fost dedicat un intreg postal, lansat de Romfilatelia la Targul Gaudeamus

Romfilatelia a lansat astazi, la Targul Gaudeamus din Bucuresti, intregul postal (plicuri de corespondența cu timbru marca fixa) dedicat atletei Violeta Beclea Szekely, vicecampioana olimpica la Sydney 2000, de cinci ori vicecampioana mondiala si campioana europeana si castigatoare, in 2001, a Golden League, una dintre cele mai puternice competiții din atletism organizate de forum Mondial de specialitate.

In semn de respect si pretuire pentru valorile sportului romanesc, sub egida „Oameni, fapte si valori”, Romfilatelia a continuat proiectul dedicat numelor sonore ale vietii sportive din Romania.

“Ma simt onorata de faptul ca Romfilatelia a realizat un intreg postal cu sportiva Violeta Beclea”, a spus Violeta Beclea Szekely. Ma bucur ca in acest fel performantele noastre, nu numai ale mele personal, ci si ale celorlalti mari sportivi inclusi in proiect, vor ramane nemuritoare si vor continua sa-i motiveze pe tinerii din ziua de astazi care isi doresc sa atinga gloria sportiva. Sper ca la Tokyo, atletismul romanesc sa revina pe podiumul olimpic”.

Galerie foto