• BCR
  • Groupama

Stiri

14 octombrie 2019 Luptatorii Adina Popescu si Stefan Coman, pe treapta a treia a podiumului la Jocurile Mondiale pe plaja de la Doha

In prima zi a competitiei de lupte din cadrul Jocurilor Mondiale desfasurate pe plaja Katara din Doha (Qatar), Adina Popescu si Stefan Coman, ambii reprezentantii Romaniei in intrecerile din limitele categoriilor 70 kg, au urcat pe cea de-a treia treapta a podiumului. In finala feminina pentru medalia de bronz, Adina Popescu s-a impus in fata reprezentantei Ungariei Gabriella Sleisz, iar in lupta masculina pentru cea de-a treia treapta a podiumului Stefan Coman l-a invins pe Niko Arouzmanidis din Grecia.

In alte doua meciuri pentru medaliile de bronz, la 50 kg, Stefania Claudia Priceputu a pierdut in fata bulgaroaicei Miglena Georgieva Selishka, iar la 90 kg, Mihai Palaghia a cedat in fata lui Pedro Jacinto Garcia Perez (Spania).

Maine intra in competitie ceilalti patru reprezentanti ai Romaniei Madalin Manzala (80 kg), Rares Chintoan (+90 kg), Kateryna Zhydachevska (60 kg) si Catalina Axente (+70 kg).