You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Alina Rotaru, locul 6 la CM de atletism de la Doha

Alina Rotaru s-a clasat pe locul 6 in finala de la saritura in lungime din cadrul Campionatului Mondial de atletism in aer liber de la Doha (Qatar).

Pe Khalifa International Stadium, sportiva legitimata la CSA Steaua Bucuresti a sarit 6,66 m din a doua incercare, 6,67 m, din a treia, iar la ultima inercare a reusit performanta de 6,71 m.

Medalia de aur a probei feminine de saritura in lungime a fost cucerita de  Malaika Mihambo din Germania, cu 7,30 m, ucrainianca Maryna Bekh-Romanchuk si-a adjudecat argitul, cu 6,92 m, iar Ese Brume (Nigeria) a obtinut bronzul, cu 6,91 m.

“Mi-am dorit mult sa ajung in aceasta finala”, a declarat Alina Rotaru pentru site-ul oficial al Federatiei Romane de Atletism. „Sunt foarte fericita sa termin sezonul cu un super-concurs. Am avut sarituri bune si m-am simtit bine in fata unui public numeros. Locul 6 si rezultatul de 6,72 m, din calificari, si 6,71 m, din finala, ma bucura enorm. Am reusit un concurs bun impreuna cu antrenorul meu Mihai Corucle. Suntem foarte fericiti ca am reusit sa pun in practica ceea ce am lucrat la antrenamente. A fost un sezon foarte foarte lung, cel mai lung de pana acum, dar am realizat tot ceea ce ne-am propus: record personal si locul 6 la Campionatul Mondial”, a conchis atleta tricolora.

 

Galerie foto