You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

La Mondialele de gimnastica de la Stuttgart, tricolorii intra in batalia pentru biletele la Tokyo 2020

Reprezentantii Romaniei intra de maine pana pe 13 octombrie, in focurile Campionatului Mondial de gimnastica de la Stuttgart, din Germania, unde se vor stabili ultimele noua echipe care vor participa la Jocurile Olimpice din 2020.

 Atat gimnastele noastre Denisa Golgota, Ioana Crisan, Maria Holbura, Carmen Ghiciuc, Ana Maria Puiu, Maria Pana, coordonate de Nicolae Forminte, cat si gimnastii tricolori Marian Dragulescu, Andrei Muntean, Cristian Bataga, Vlad Cotuna, Roland Modoianu si Razvan Marc, antrenati de Marius Urzica, Stefan Gal si Marius Berbecar, dar si Dan Grecu, spera sa obtina mult doritele bilete pentru Tokyo 2020.

Calificarile la fete sunt programate pe 4 si 5 octombrie, in timp ce la masculin, calificarile sunt pe  6 si 7 octombrie.

Cel mai titrat component al lotului de gimnastica al Romaniei, triplu medaliat olimpic: argint, la sol si bronz la sarituri si cu echipa la Atena 2004, Marian Dragulescu va da totul la Stuttgart sa obtina calificarea la Tokyo 2020, ceea ce ar insemna a cincea sa participare la Jocurile Olimpice.

Marian Dragulescu a vorbit in interviul de mai jos despre visul sau de a ajunge pentru a cincea oara la o editie a Jocurilor Olimpice.

 

Galerie foto