You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Mihai Covaliu a participat la deschiderea anului universitar la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti

Ceremonia de deschidere a anului universitar din amfiteatrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti (UNArte) l-a avut ca invitat pe presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) Mihai Covaliu. Rectorul UNArte Catalin Balescu a amintit celor prezenti ca institutia pe care o conduce si COSR au un acord de colaborare, iar studentii Universitatii au creat designul echipamentelor de prezentare pentru Team Romania.

”Suntem foarte incantati de colaborarea pe care o avem. Toti cei care sunteti aici aveti in comun creativitatea. Ceea ce dumneavoastra ati realizat a fost purtat cu mandrie pe podiumurile competitiilor de sportivii nostri. La Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires 2018, la Jocurile Europene Minsk 2019 si la cele doua editii ale Festivalului Olimpic al Tineretului European, Sarajevo si Sarajevo de Est  si Baku, ambele anul acesta. Ati reusit sa creati un model care a fost placut de sportivi si care a fost apreciat de ceilalti participanti la intreceri.

Va felicit si va urez succes in noul an! Celor care incep azi un drum nou le doresc sa creada in ei, sa fie autentici si sa isi doreasca sa se perfectioneze, sa se autodepaseasca pentru ca prima lupta pe care trebuie sa o castigi in viata e lupta cu tine”, le-a spus Mihai Covaliu studentilor.

Rectorul Catalin Balescu spera ca mesajul transmis de Mihai Covaliu sa fie un stimulent pentru studenti in ceea ce priveste devenirea lor ca profesionisti ai domeniului.

Galerie foto