You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

„TOKYO 2020 Open Innovation Challenge”, o noua competitie tehnologica

Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice si Paralimpice din Tokyo a lansat „TOKYO 2020 Open Innovation Challenge”, invitatie la o competitie tehnologica al carei scop este de a crea experiente inovatoare pentru spectatori si de a incuraja cat mai multi oameni sa se implice in Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Participantii sunt invitati sa dezvolte si sa prezinte prototipuri ale oricaror tipuri de aplicatii tehnologice care sa utilizeze cele mai noi tehnologii Cloud si AI, inclusiv aplicatii mobile, bazate pe web sau robot.

Scopul este de a oferi viitorilor spectatori experiente cat mai atractive la competitiile sportive, inclusiv baschet 3x3, BMX freestyle, skateboarding si escalada sportiva, noile sporturi urbane practicate de tineri, introduce in premeira in Programul Jocurilor Olimpice.

In acest proiect Tokyo 2020 s-a asociat cu Alibaba Cloud si Intel. Alibaba Cloud va oferi servicii de cloud computing, iar Intel va imprumuta o varietate de active, inclusiv Intel® Neural Compute Stick 2 si Intel® Distribution of OpenVINO ™ toolkit.

Organizatorii Tokyo 2020, Alibaba Cloud si Intel vor examina si selecta impreuna castigatorii.

Mai multe informatii puteti obtine aici

Galerie foto