You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

7 martie 2024

COSR și Hidroelectrica SA, parteneriat pentru Paris 2024

mai mult

29 februarie 2024

Hermelinele Tina și Milo, mascotele Jocurilor de iarnă Milano Cortina 2026

mai mult

28 februarie 2024

Sportivii TEAM ROMANIA, la lansarea noului model Toyota C-HR

mai mult

24 februarie 2024

COSR și Voltaj au lansat melodia DIN TOATĂ INIMA PENTRU TEAM ROMANIA

mai mult
COSR

Gunda, mascota FOTE Bakuriani 2025, prezentată oficial

Organizatorii viitoarei ediții de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European – FOTE  Bakuriani 2025 au prezentat mascota competiției. GUNDA, care în georgiană înseamnă bulgăre de zăpadă, este un râs din munții  Caucaz unde vor avea loc întrecerile olimpice de anul viitor rezervate juniorilor din Europa, cu vârste între 14 și18 ani.
Comitetul de Organizare al Bakuriani 2025 a lansat, o dată cu mascota, și melodia oficială a competiției. The Night Show Band a interpretat melodia Shine, cântecul oficial al festivalului..

mai mult...
  • Share
COSR

Vrei să susții Team Romania la cel mai mare eveniment sportiv din lume, la Paris?!

Cu Pachetele Oficiale de Ospitalitate On Location pentru Jocurile Olimpice #Paris2024, e mai ușor ca niciodată să-ți trăiești visul olimpic.

Vizitează site-ul oficial al furnizorului olimpic de ospitatlitate și începe să planifici o experiență de neuitat la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Pentru detalii accesați linkul  https://hospitalitytravelpackages.paris2024.org

mai mult...
  • Share
COSR

GUARD - Protejarea copiilor în sport, un proiect european

Demararea proiectului „Protejarea copiilor în sport” (GUARD), finanțat de Uniunea Europeană, a fost marcată de prima întâlnire transnațională care a avut loc la Zagreb. La reuniunea găzduită de Comitetul Olimpic Croat (NOC Croația) au fost prezenți reprezentanți ai organizațiilor partenere din toată Europa.
În timpul întâlnirii transnaționale, la care din partea COSR au participat Alina Gherghișan, psiholog COSR, și Ana Maria Brânză, consilier COSR, discuțiile s-au purtat în jurul activităților detaliate ale proiectului, planificare și alocarea sarcinilor între organizațiile partenere, precum și termenele limită pentru livrabile.

mai mult...
  • Share
COSR

Au început Europenele de lupte, la București

Ediția din acest an Campionatelor Europene de lupte rezervate seniorilor găzduite în perioada 12-18 februarie a.c. de Sala Polivalentă, din București, au început cu o ceremonie oficială de deschidere spectaculoasă. Show-ul a avut ca temă o incursiune în timp, istoria luptelor românești fiind ilustrată de Mariana Pachis - Sand Art artist, în timp ce ansamblul "Urșii de la Comănești - Leorda" au oferit publicului un moment tradițional inedit.
La CE de lupte de la București, România va fi reprezentată de 30 de sportivi, câte 10 la fiecare stil: greco-romane, libere masculin, și libere feminin. La ediția prececentă a Europenelor, la Zagreb, în 2023, tricolorii au cucerit 5 medalii - 2 AUR, 3 BRONZ.

mai mult...
  • Share