You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Catalin Chirila si Victor Mihalachi, argint la canoe la Competitia Test de la Tokyo

Canoistii Catalin Chirila si Victor Mihalachi, care au calificat canoea Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor, in proba de canoe dublu pe 1000 m (C2 – 1000 m), au cucerit medaliile de argint la C2 – 1000 m, la Competitia Test, organizata in perspectiva Tokyo 2020, care a avut loc in baza nautica Sea Forest Waterway.

Tricolorii au fost intrecuti doar de reprezentantii Poloniei si au urcat pe treapta a doua a podiumului. Conditiile de concurs au fost grele. Lasand deoparte diferentele mari de temperatura dintre curse, antrenamentele au fost efectuate la 32 de grade Celsius, iar finala s-a desfasurat la 23 grade Celsius, vantul care a batut cu putere din fata.  

“Am venit la aceasta competitie in primul rand sa culegem informatii, iar dupa Campionatele Mondiale (n.r. - competitia care a avut loc la Szeged, in Ungaria, unde  Mihalachi si Chirila s-au clasat pe locul 5 in finala de la canoe dublu pe 1000 m (C2 – 1000 m) si au calificat Romania in aceasta proba la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020) nu ne-am mai antrenat. Conditiile de concurs au fost destul de grele, iar rezultatul este bun, in special pentru palmares”, a spus Florin Popescu, antrenorul coordonator al lotului de canoe al Romaniei.

Galerie foto